Restaurant Viborg

På udkig efter en god restaurant i Viborg? 

Så går du sjældent galt i byen, hvis du udser dig Pizza-expressen på Dumpen 18 i centrum af byen. Med mere end 30 år på bagen kan vi prale af at være blandt byens mest elskede restauranter. Hos os finder du et bredt udvalg af lækre pizza-, burger-, grill- og pastaretter – ja, her er noget for enhver smag. 

Kig forbi vores spisested i Viborg, eller læs mere herunder for at se hvad vi kan byde på. 

Byens ældste pizzaria – og et sikkert spisested i Viborg 

Hvis du er til traditioner, så er Pizza-expressen noget for dig. 

For ikke nok med, at vi både serverer den italienske pizza, den amerikanske burger samt det neanderthalske grillspyd; vi er også Viborgs ældste pizzaria. Vores kunder har ladet os bestå tidens test – og vi tager det som et klart kærlighedstegn. 

Hos os byder vores behagelige personale dig velkommen i hyggelige omgivelser, hvor du frit kan vælge præcist hvad du ønsker fra vores menu. Og har du særlige ønsker til hvordan din ret skal se ud, så lader du os bare høre om dem – vi kan nemt tilpasse tilberedningen, så det hele passer til dig. Vi ser frem til at give dig en god service, og en vaskeægte kulinarisk oplevelse, på vores restaurant i Viborg. 

Kom forbi i dag 

Ønsker du at booke et bord, eller gæste os i vores restaurant i Viborg? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 86 62 26 22, eller komme forbi vores restaurat på Dumpen 18. Vi har ofte plads, så du kommer sjældent til at gå forgæves. 

Vi glæder os til at betjene dig, og give dig en god kulinarisk oplevelse!

Kontakt os i dag