Pizza Viborg

Leder du efter en uovertruffen pizza i Viborg? 

Så skal du såmænd ikke gøre andet end at runde Pizza-expressen på Dumpen 18 i det centrale Viborg. I mere end 30 år har vi serveret fantastisk lækre pizzaer til alle viborggensere og besøgende i byen. Og der er en grund til, at vi har været her så længe. 

Læs med herunder, og find ud af hvorfor vores kunder bliver ved med at vende tilbage. Eller endnu bedre: Prøv en af vores pizzaer i Viborg i dag! 

Prøv den lækreste pizza i Viborg 

For os er en pizza ikke bare en pizza. Det er derimod et stykke ren kærlighed inkarneret i sprøde skorper, smagfulde ingredienser og italienske traditioner. Nej, en pizza går man aldrig galt i byen med. I hvert fald ikke, hvis den kommer fra Pizza-expressen. 

Hos os serverer vi de lækreste pizzaer i Viborg. Og vi har noget for enhver smag. Blandt pizzaerne på vores menukort finder du både alle de traditionelle som hawaii-, bolognese- og kebabvarianterne, men vi elsker også at eksperimentere med kulinariske oplevelser, der er i tråd med tidens trends. 

Med andre ord: Vi har en pizza til dig hos os. Kom ned forbi vores pizzaria, fortæl os hvad du ønsker og lad os overraske dig med en vaskeægte pizza-oplevelse. 

Kom forbi vores pizzarestaurant i Viborg 

Skal vi skabe det du elsker? Altså: Skal vi lave en pizza til dig? (Hint: Det gør vi gerne!) 

Så kom forbi vores pizzaria i Viborg på Dumpen 18, og vælg blandt vores mange varianter. Du er også velkommen til at ringe os op på tlf.: 86 62 26 22, eller bestille direkte via vores online bestillingssystem her på siden. 

Vi ser frem til at give dig en kulinarisk oplevelse!

Kontakt os i dag