Burger Viborg

Er du på udkig efter en god burger i Viborg? 

Så har vi burgeren til dig hos Pizza-expressen. Jo, selvom vores navn godt nok indikerer en noget andet forretning, så er vi lige så gode til burgere som til pizzaer. Og spørger du vores kunder, så har vi de nok tæt på bedste burgere i Viborg. 

Kom forbi vores burgerrestaurant på Dumpen 18, og sæt tænderne i en kulinarisk burger- oplevelse, som du sent vil glemme! 

Prøv din nye drømme-burger hos os 

Hos Pizza-expressen serverer vi ikke bare burgere i Viborg. Vi serverer derimod vaskeægte kulinariske oplevelser i byen. Du vil vide hvad vi mener så snart du sætter tænderne i vores burger. 

For os er burgeren blandt det bedste, du kan få at spise i den vestlige kultur. I hvert fald når den er lavet ordentligt – og vi arbejder ud fra et helt bestemt sæt af standarder. 

For det første, så får du hos os en burger med ordentlige burgerboller. Knasende i kanten, blød i midten – og fantastisk smagfuld hele vejen igennem. Kødet sørger vi for er saftigt og blødt. Og alt derimellem – salaten, osten, baconen og dressingen – skaber en tæt på fuldendt gastronomisk kombination. 

Resultatet? En burger, som den skal være. Og det var vel lige hvad du var ude efter. 

Bestil din burger her 

Vil du også sætte tænderne i den måske bedste burger i Viborg? Så er det nu du rækker ud til os. Ring os op på tlf.: 86 62 26 22, eller bestil din burger direkte gennem vores online bestillingssystem. Og du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores burgerrestaurant i midten af Viborg – på Dumpen 18. 

Vi ser frem til at skabe burgeren til dig!

Kontakt os i dag